JAG Assistanse søker tilkallingsassistenter i Horten

Vil du bli tilkallingsassistent i min BPA-ordning?

Jeg har fem fantastiske personlige assistenter i min BPA-ordning (brukerstyrt personlig assistanse). Nå trenger jeg to tilkallingsassistenter som kan jobbe i ferier og ved fravær. Du vil få god og grundig opplæring og vil bli inkludert i mitt BPA-team.

Jeg er en livsglad og positiv ung dame. Sammensatte funksjonsnedsettelser gjør at jeg har behov for assistanse hele døgnet. Som min personlige assistent vil din jobb være der jeg er, hjemme og på fritiden.

Dine oppgaver vil være å assistere meg fra jeg våkner og til jeg legger meg, til personlig stell og alt som må gjøres i et hus.

Om meg:

Jeg bor i en fin leilighet, godt tilrettelagt for meg som bruker rullestol.

Jeg er sosial og liker å dra på tur, gå på kino, og få besøk.

Jeg har også behov for ro, forutsigbarhet og stabilitet.

Jeg har gode hjelpemidler; det er minimalt behov for løft. Men det forekommer.

Jeg har et datateknisk kommunikasjonshjelpemiddel som mine personlige assistenter har ansvar for å oppdatere og holde vedlike.

Krav til deg:

Du må være tålmodig, fleksibel og ha godt humør.

Du må like å være aktiv, inkludert å gå på tur i skog og mark.

Du må kunne svømme og like å være i svømmehallen/varmtvannsbasseng. Du må beherske norsk språk godt fordi det kan være utfordrende å kommunisere med meg, og det tar tid å bli kjent med meg.

Du må ha førerkort. Jeg har egen bil.

Du kan ikke røyke.

Du trenger ikke ha erfaring med lignende arbeid. Du vil få inngående opplæring. Det er helt nødvendig at vi kommer godt overens og at jeg kan stole på deg.

Mine personlige assistenter arbeider i en alternativ arbeidstidsordning. Dette innebærer lengre sammenhengende arbeidsøkter, etterfulgt av arbeidsfrie perioder. Arbeidstid for deg kan være dag, kveld og hvilende natt, inkludert helger.

På grunn av min funksjonsnedsettelse har jeg behov for assistert arbeidsledelse.

Av hensyn til arbeidets art foretrekkes kvinnelige søkere.

Personlig egnethet tillegges stor vekt.

Velkommen til å søke!

Individuell lønnsplassering etter kompetanse og egnethet. Ved behov for ytterligere opplysninger kontakt med JAG Assistanse tlf. 962 09666 Søknadsfrist: 04.02.18

Søknader sendes via Jobbdirekte: https://www.jobbdirekte.no/jagassistanse/1036601/index.html

Dela |