JAG Assistanse AS søker personlige assistenter til gutt i Molde kommune

Jeg er en glad gutt på snart 10 år som søker etter en deltidsassistent til mitt team for tiltredelse januar, samt en fleksibel tilkallingsassistent som kan stille på kort varsel.

Jeg har en kognitiv og fysisk funksjonsnedsettelse,og kan ikke gå eller sitte uten støtte. Jeg har ikke språk, men uttrykker meg ved lyder og ansiktsuttrykk.

Assistansen vil for det meste foregå i eget hjem i forbindelse med daglige gjøremål, men det vil også være aktuelt med assistanse på småturer og feriereiser.

Jeg bor i tilrettelagt bolig sammen med mor, far og to brødre og jeg har egen bil, så mine assistenter må ha førerkort. Jeg trenger hjelp til å spise, personlig hygiene, gjennomføring av treningsprogram samt assistanse ved deltagelse på sosiale aktiviteter sammen med familien og på fritidsaktiviteter.

Jeg liker å komme ut på tur og har forskjellige hjelpemidler både for sommer og vinter aktiviteter, så det vil passe bra med assistenter som er sporty og trives i friluft.

Arbeidet vil foregå før og etter skoletid på hverdager fra kl 14, noen kvelds- og helgeøkter, samt noe lengre økter på dager med skolefri/ skoleferie.

Jeg trenger gode, faste rutiner med trygge, glade og selvstendige assistenter som kan bidra til at jeg og familien min har et best mulig liv.

Jeg søker deg som er kreativ og engasjert i å bidra til at jeg får positive opplevelser. Jobben kan passe for studenter, men det vil være en fordel med erfaring fra lignende arbeid.

Fagarbeiderutdanning kan være et fortrinn, men er ikke et krav. Opplæring vil bli gitt.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Søknadsfrist 05.01.2018, søknader vurderes fortløpende.

Søknad med CV merkes «20062» og sendes inn via Jobbdirekte: https://www.jobbdirekte.no/jagassistanse/1017566/index.html

Dela |