JAG Assistanse AS søker etter personlige assistenter til gutt i Horten

Jeg er en gutt på 19 år som på grunn av min funksjonsnedsettelse trenger assistanse til å leve et aktivt og meningsfylt liv. Jeg bor i egen leilighet og har ulike interesser som blant annet Playstation, fotball og golf. Det er svært viktig for meg med forutsigbarhet og struktur.

Arbeidsoppgavene vil bestå i praktisk og personlig hjelp, samt gjennomføring av ulike aktiviteter i og utenfor hjemmet. Blant annet trenger jeg hjelp til kosthold/ernæring/matlaging, innkjøp, personlig hygiene, praktisk bistand i leiligheten, følge på treninger, og motivering for å få en aktiv og meningsfull hverdag på egne premisser.

Jeg søker deg som er rolig, men utadvendt, sporty og initiativrik samtidig som du må være tålmodig og skape trygge rammer for meg. Søkere må ha gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig. Det er også nødvendig med førerkort.

Assistansen skal gis gjennom hele døgnet (hvilende nattassistanse), bortsett fra den tiden jeg er på skolen. Det søkes etter assistenter i ulike stillingsbrøker og som tilkallingsassistenter.

Personlig egnethet tillegges stor vekt.

Søknad sendes via Jobbdirekte: https://www.jobbdirekte.no/jagassistanse/1004288/index.html

 

Dela |