JAG Assistanse AS søker etter personlig assistent med høyskoleutdanning til jente i Molde

Stillingen gjelder et svangerskapsvikariat i 100 prosentstilling, med start fra 01.01.2018.

Jeg er en jente på 23 år som mottar tjenester i form av brukerstyrt personlig assistanse (BPA), med et fast team av assistenter som jobber for meg. En av mine assistenter som er utdannet vernepleier skal snart i et svangerskapsvikariat, og vi søker etter assistent med lignende kompetanse. Din oppgave vil være å yte praktisk og personlig bistand i og utenfor hjemmet slik at jeg kan leve et aktivt og meningsfylt liv. I tillegg vil vernepleier ha spesielt ansvar for utarbeidelse og oppfølging av tiltak og rutiner knyttet til enkelte utfordringer, samt opplæring og veiledning av andre assistenter i BPA-ordningen.

Jeg jobber 3 dager i uken hvor mine assistenter bistår meg i arbeidet. På fritiden er jeg glad i nettspill, jeg liker å lese, høre på musikk og legge puslespill. Jeg er sosial og liker å ha mennesker rundt meg, gå i byen, biblioteket ol. Jeg er også svært glad i å reise, korte eller lengre turer.

Jeg søker deg som er utadvendt, sporty og initiativrik. Du må være tålmodig, kunne lytte, tilpasse deg mange ulike situasjoner og du må like utfordringer. Det er ønskelig at du er vernepleier med noen års erfaring, men andre med relevant utdanning og erfaring kan komme til vurdering.

Personlig egnethet tillegges stor vekt.

Søknadsfrist 20.10.17

Søknad sendes Jobbdirekte: https://www.jobbdirekte.no/jagassistanse/999921/index.html

Dela |